Fondclub De Zwaluw uit Vlamertinge hield mooi kampioenenfeest

Op vrijdagavond 7 maart was Feestzaal De Lissewal te Elverdinge the place to be voor de kampioenen van de Vlamertingse Fondclub “De Zwaluw”
 


Voorzitter Peter Allemeesch tijdens zijn openingstoespraak.

 

Niets deed vermoeden dat, toen Peter en Ria Allemeesch begin seizoen 2013 besloten hun schouders onder de vereniging te zetten, deze zou uitgroeien tot één van de sterkste fondclubs in de wijde omgeving. Vlamertinge korfde in 2013 de meeste duiven in op de nationale en internationale vluchten en dit met een ploeg medewerkers die nog op elkaar ingespeeld moesten geraken en moesten leren werken met een nieuwe versie van het data-systeem op nieuwe laptops én met nieuwe printers ! Voorwaar geen sinecure !

 


De geschenkentafel voor de genodigden

 

Dankzij het doorzettingsvermogen van Peter en Ria en de zeer ervaren Anne Leniere (secretaris), steun en toeverlaat Danny Hiele (schatbewaarder/webmaster) en de zeer gemotiveerde medewerkers, slaagden zij er in om net voor de start van het seizoen het ganse interieur van de vereniging op te frissen, opnieuw in te richten, nieuwe bedrading te leggen, internet- en telefoonverbindingen te voorzien en zo veel meer om net voor Bourges klaar te zijn om de liefhebbers met hun duiven te ontvangen voor de eerste inkorfavond. De liefhebbers kwamen massaal inkorven, zelfs spelers van over de Franse grens vonden hun weg naar Vlamertinge. De ploeg mag terecht fier terugblikken op het voorbije seizoen.

 


Algemeen Kampioenen Dekeyser Willy-Jo-Hans

 

Als afsluiter volgde nu een verzorgde kampioenenviering in een sfeervolle feestzaal. In zijn openingstoespraak heette Peter Allemeesch zijn kampioenen, hun familie en de genodigden, waaronder Dirk Schreel (voorzitter Nat. sportcomité), Frank Verkinderen (voorzitter PE W-Vl) en Kurt De Keyser (ondervoorzitter PE W-Vl) van harte welkom. Hij kondigde ook aan dat “De Zwaluw” zijn vluchtkalender voor 2014 met drie vluchten uitgebreid heeft nl. Valence op 7/6, Pau op 20/6 en Jarnac op 26/7.

 


Algemeen Gratis Kamp. 1. Dekeyser W-J-H 2. Ameel-Vanlake 3. Vermander Lionel

 

Terwijl allen van een zeer verzorgd diner konden genieten volgde een vlotte proclamatie van de kampioenen en de ereprijswinnaars.


Terug naar homepagina  |  Bezoek website
© 2020 FONDCLUB DE ZWALUW - VLAMERTINGE